Garagereviews

Terug

Tja, wij kunnen zelf wel vertellen hoe geweldig we zijn, maar we laten dat liever aan onze klanten over! Hieronder een greep uit onze garagereviews:

Henk: Ze denken mee!

De airbags waren gestolen uit de auto. Men was behulpzaam, meedenkend en snel om dit probleem op te lossen. Hulde!

 

Thea: Rijplezier

Ik ben heel blij met mijn nieuwe autootje. En al is hij al 9 jaar, hij ziet eruit als nieuw en rijdt als een zonnetje.

 

Nico: Apk zonder gedoe

Via mijn neef hier geweest. Mijn panda kreeg een apk. Erg vriendelijke ontvangst door de eigenaresse zonder poeha (zie je niet vaak in een garage, een vrouw). Leuk spontaan! De garage bekeken die er schoon en opgeruimd uitzag. Eindelijk eens een monteur gesproken die wel normaal kon communiceren. Dus ik weet wel wat ik ga aanbevelen aan iedereen! Deze geweldige garage. En de apk viel ook erg mee. Daarnaast rekenen ze een uurtarief maar zijn ze in een half uur klaar betaal je dat en niet een uur!

 

Reinier van Leeuwen: Uitstekende garage!

Mijn auto is hier nu een aantal maanden in onderhoud en niets dan positiefs over deze garage! Super service, eerlijke & transparante dienstverlening en scherpe prijzen. Ze denken met je mee, zijn flexibel en zeer professioneel. Alle vooroordelen over autogarages kunnen hier direct over boord gezet worden! Echt een aanrader!

 

Liesbeth W.: Klantvriendelijke en professionele garage

Op een prettige manier wordt er een afspraak met je gemaakt wanneer jezelf de auto kunt missen. Op de dag zelf wordt je vriendelijk ontvangen, weten ze meteen wat er moet gebeuren. Al met al een gastvrije en zeer klantvriendelijk garage waar het vak op een juiste manier wordt uitgevoerd.

 

 

 

Ton Smale: Top Garage

Wij hebben 2 auto,s in onderhoud bij deze garage. Service is uitstekend. Auto wordt weer netjes thuisgebracht als je zelf geen tijd hebt. Reparaties of beurten worden correct uitgevoerd. Wordt altijd gebeld als de kosten hoger worden. En ze denken met je mee. Toppers!!! En ze trekken je geen poot uit. Wat ik bij de dealers wel ervaren heb.

 

Jan : Gestrande auto

Met een opgeblazen koppakking gestrand langs de A12. Zelf niet in de gelegenheid de auto te komen brengen, dus de sleutel per post opgestuurd zodat De Jonge Van Dijk de auto op eigen gelegenheid kan ophalen. Auto opgehaald en onderzocht, maar helaas de moeite van het repareren niet meer waard (oud beestje). Desalniettemin: uitstekende service, vriendelijke medewerkers, denken mee en dat voor uiterst bescheiden tarieven. Ik kan garage De Jonge Van Dijk aan iedereen van harte aanbevelen, een verademing na eerdere ervaringen met andere garages.

 

Peter van Vliet: Goede afstemming vooraf, geen onverwachte kosten.

Met toch wel onduidelijke klacht, auto maakte raar geluid, dat verdween nadat de motor warm was, overgedragen aan garage de Jonge Van Dijk. Mede dankzij geduld aan de kant van de garage probleem gevonden en verholpen. Vooraf netjes laten zien, dmv foto via WhatsApp, wat het probleem was en wat de reparatie zou gaan kosten. Topservice en zeer klantgericht.

 

Anoniem: Mijn leaseauto in eigen dorp

Hoe makkelijk is het dat mijn leaseauto nu voor het onderhoud gewoon in mijn eigen dorp kan blijven. Geen gedoe, snel en betrouwbaar.

 

Erik: Goede nieuwe aanwinst voor Woudenberg!!

Vandaag bandenwissel en 2 nieuwe voorbandjes voor mijn TT. Attent geholpen en snelle service! Aanwinst van een persoonlijke garage in de regio!

Garage de jonge Van Dijk | Stationsweg West 31 | 3931 EJ  WOUDENBERG | (033) 286 14 55 | info@garagedejongevandijk.nl